Onsdag

Nu sitter jag och väntar på att bussen ska gå, kom till tåg stationen och blev så jävla skitnödig att jag fick lov att gå in på toa, och bussen gick 12:26 och jag var ute där vid 12:35 typ :-( Så nu får jag sitta och vänta nån timme tills nästa går :-) Men det känns bra, för jag är så otroligt glad över att jag fått 2 dagar tillsammans med min underbara flicka! Det är verkligen obeskrivligt att få känna hennes närhet och kärlek! Tror jag ska köpa nåt att äta nu innan jag åker :-) Men ha det bäst alla läsare :-) På återseende

Tisdag

idag är det tisdag och jag ska åka till ett hotell och sen kommer min älskling dit och vi ska prata och prata och njuta av varandras sällskap :) och framför allt, hålla om denna vackra skapelse :)
det är helt otroligt hur vacker hon är :)
sen när jag kommer hem så har min far åkt hem till dalarna igen så då ska jag börja jobba som fan :)
hoppas på lite support från teamet så jag kan börja så fort det blir vanlig vardag efter nyår....hmm vissa saker kanske man kan börja med redan innan dess :)
jag väntar på ett samtal från en tjej som jobbar mer som jag vill jobba, dvs snabbt och effektivt :)
förhoppningsvis är alla mina ekonomiska problem över om några månader och jag har råd att sprida glädje runt mig :)
och få ge min baby pengar till kläder och annat hon vill ha :) så härligt :)

jaja nu ska jag fixa med det sista sen ska vi nog åka, farsan verkar lite otålig och vill komma iväg snart :)

ha det bra

på återseende


röd dag

då är det juldagen idag, många ligger nog bakfulla nu hehe men inte jag :)
nu är det bara några dagar kvar tills jag ska få hålla om min älskling igen....hon är så underbar att krama, jag vet inte varför, men hon är så härlig att krama, kanske för att hon har mitt hjärta :)

jag har fått lite julklappar :) trodde inte jag skulle få några :) det var juh trevligt :)

nu ska jag och min far kolla på en film, jag kanske tipsar om den här sen :)

På återseende


God Jul!

ja god jul på alla som tittar in här då :) ska strax in till stan och farsan ska handla nån till julklapp, sen ska vi till några och kolla på kalle och sen äta lite jul mat :)
sen blir det kanske till att byta julklappar :)
men jag hoppas alla får en skön jul :)

God Jul

På återseende


Vinter bild

en bild jag tog när jag var ute och tog en lång promenad härom dagen :) ganska fint att gå längs vattnet, i vilket klimat som helst egentligen :)



nu ska jag ut och gå lite igen, men det har snöat som fan här igår så jag får nog gå där det är plogat, men mina fötter ömmar :(

på återseende


Jobba!

tänk hur saker kan ändras så snabbt, nu ska jag jobba arslet av mig för att se till att tjäna pengar + att det jobbet jag har kan man kvailificera sig till olika resor världen över, en är bl a till Dubai och man ska få bo på världens lyxigaste hotell :) omg! tänk att få resa dit och bo där med allt betalt :)
men å andra sidan är inte dessa saker speciellt viktiga om man inte har nån att dela det med, det upptäkte jag nu när det var dåligt mellan mig och den underbara tjejen, känslan att glädjas åt en resa utan den man älskar av hela sitt hjärta stämde inte liksom. men nu vill jag kämpa för att jag och hon ska få åka dit :)

ha det bäst alla läsare :)

På återseende


glad igen :)

nu har vi bestämt att vi ska försöka igen och träffas och prata genom massa saker :)
mår skit bra nu!! :D:D

På återseende :)


Annapolis

såg nyss denna film :) grymt bra film, den handlar om en man som jobbar på ett båtvarv, och drömmer om att bli en officerare i amerikanska flottan och blir antagen på den skolan.
på skolan får man följa med han genom hans utbildning och träning, och han är en hobby boxare som ställer upp i skolans turnering och får möta sitt befäl som han inte gillar :)


En väldigt bra film och ger en skön spänning :)

På återseende


nästa smäll!

nu när man har svikit sin bästa kompis genom att sälja iväg han (min hund) för att tjejen skulle slippa känna avsky att vara hemma hos mig varje gång, och tjejen lovade att fylla upp hans tomma plats för hon märkte hur mycket han betydde för mig, nu knappt nån vecka efter det så dumpar hon mig och säger att hon inte älskar mig mer, så mycket som jag kämpat för detta förhållande, så förtjänar jag nåt sånt.

jag har förlorat det som betydde allt, och alla snesteg som jag förlåtit henne för....

fan, jag har gråtit oavbrutet i 5 timmar nu och tårarna har verkligen forsat

låter som en klysha, men jag vill fan inte leva längre....det enda i livet som betydde ett skit för mig är borta....


utbrändhet?

hallå där, jag har ställt mig frågan några gånger nu, kan jag lida av utbrändhet? men hur kan jag göra det! jag har inte jobbat på många år, så jag kontaktade lokala vårdcentralen och hörde mig för, tydligen kan man råka ut för utbrändhet även om man inte jobbar, utan det som "krävs" är att man mår dåligt under en längre tid och utsatt för press och stress, och det har man juh.
så på måndag blir det till att kontakta min läkare och se vad som kan göras, hon på vårdcentralen nämde medicin och samtals terapi, och det sistnämda håller jag redan på med, och medicin som jag hade innan vill jag inte ha igen, då får dom plocka fram nån utan dom bi-effekterna.

hon gav mig rådet i telefon att sök glädje och kärlek hos den som betyder mest för mig för det behöver jag nu!
och det finns bara en enda person i hela jävla världen, som kan ge mig sån stark glädje och kärlek och det är min baby girl - mitt livs kärlek!

älskar dig A så mycket!

På återseende


hallå

undrar om det är nån som ens tittar in på min blogg längre, jag mår inte alltid så bra, sen dom stunder man gör det så har man annat att göra, så det blir gärna att bloggen hamnar i skymundan...men men, skriv kommentar om ni vill ha mer inlägg, och vad ni söker isf :)
skulle vara mycket roligare om man fick göra nåt folk sökte efter typ :)
jaja nu ska jag nog kolla på en film kanske eller spela lite CT, har blivit rätt skoj igen :)

ha det bra alla glada

På återseende


Affärsmöjlighet

jag sitter och lyssnar på cd skivor med info med en ny affärsmöjlighet och jag hoppas det blir nåt bra :)

intresserad? hör av dig bara :)

på återseende


RSS 2.0