Yes!!!!!!!

äntligen ska min idiot granne flytta och sluta torrisera mig!

hur jävla normal är man i skallen om man gnäller på sin nya granne när det flytas in i lägenheten och det råkar vara sent, finns ingen chans att han råkar veta att man gör det för att vara dum, folk kanske hade rest 60 mil innan själva flytten och man hade bara några timmar på sig....geeezez alltså.

och jag har säkert råkat ur för 20st grövre trakaserier under dom 1.5 år man bott här med den grannen, så jag ringde hyresvärden och gjorde en polisanmälan på han för ofredande, även en till granne har klagat till hyresvärden om hur han gnäller för att man kanske råkade tappa en strumpa på golvet eller nåt sånt löjligt.

så nyss ringde självaste VDn själv och berättade att idioten ska flytta och vara ute ur lägenheten redan den sista Juli -09
visserligen ska jag oxå kanske flytta snart, men det är skitsamma, för alla andra grannar här omkring vill inte att han bor kvar så det blir bäst för alla om han tar sitt pick och pack och drog.

jaja...måste även passa på att berätta om den bästa tisdagen jag varit med om :)
först så fick jag spendera typ 10+ timmar med baby :D:D:D:D:D
undertiden som vi myser så får jag veta att datorn finns att hämta ut på ett ställe och vi åker och hämtar den.
sen på kvällen när jag kommer hem kollar jag posten och ser ett brev från skolan angående min utbildning jag sökt, i det brevet står det att jag är välkommen till Stockholm på intervju redan nästa vecka!

galet vilken härlig tisdag det var!

jaja nu ska jag dra och köpa lite godis och fira att idiot grannen ska flytta haha

På återseende

jaha

då var man igång igen då med att blogga :)
får se hur bra det går denna gång då ;)

orkar inte skriva mer nu, skulle bara kasta in ett lite snabbt första inlägg :)

på återseende

RSS 2.0