samtal

hade en av dom bästa samtalen för en liten stund sen med min baby som jag kan minnas på väldigt länge!

mm det gav lite svar på några frågor jag funderat på :)

tack baby för att du är bäst <3

onödigt inlägg kanske :)

på återseende


Mamma Mia

jag tog och kollade på en film jag hade tänkt se tillsammans med nån väldigt speciell, men hon hade sett lite av den och tyckte den var lite dålig så jag såg den själv då. det var rätt ok ändå tyckte jag, gillar man ABBA musiken så är det bra, och jag kan juh lyssna på allt i musik väg.

lite synd faktiskt att vi inte tog och såg den tillsammans iaf, för den får en att må bra och le och då vill man kanske pussa lite på sin söta flickvän med :) men men, det kommer många fler film tillfällen :)

jag ska testa sova i nån timme strax (för det gick inte så bra att sova innan tyvärr) och sen när jag vaknar hoppas jag på att man mår fint och kan göra lite nyttiga saker :)

ha det bra alla

på återseende


Lördag

Mår rätt bra idag ändå :) har precis druckigt upp min kanna med te och ätit nån ostmacka till det :) mumms :)

ska bli spännande och se vad framtiden har att visa med mig och tjejen och allt sånt :) tänk om det skulle bli som man alltid drömt och hoppats på....? ja jag kan inte annat än att le och hoppas det blir så, ler gör jag för jag gillar dom tankarna så mycket :)

tänk om....hehe ja, jag vill inte skriva nåt sånt på en blogg :)

på tisdag kommer jag iaf att få krama henne igen en stund :) nu ska jag nog ta och se över det online spel som man spelar och kanske börja förbereda sig för att sova sen :)

ha det bra alla och så ta hand om er

På återseende


uppdaterad

ja det var länge sen man skrev nåt här nu, men jag har inte haft så mycket lust med att blogga, sen har man kanske inte varit på det bäst humöret heller, har varit en del motgångar.

men jag ska se om jag inte kan börja blogga lite mer igen :)

jag ska nog ta tag i mitt liv på allvar nu...jag har en plan som jag ska se hur den går, men faaaan, det är så lätt att man ger upp....*suck*

jaja jag ska träna och kanske kommer med lite tränings bilder och kanske lite tips och råd :)

ha det alla (haha om nu nån läser, vilket jag inte tror)

På återseende


RSS 2.0