ojoj

tänkte skriva några rader om torsdagen :)
jag hämtade henne tidigt på morgonen, vi kom hem, låg i sängen och kramades och pussades och mådde underbart, jag fick känna hennes kropp nära mig.....åh så härligt det var!
sen kollade vi på ett avsnitt house och vi åt lite mat till och allt var så underbart :)
sen blev vi lite sena när jag skulle köra henne till tåget så vi fick skynda oss lite, och så var det en så grymt dålig väg så min baby blev tyvärr lite illamående :( men vi hann fram i tid iaf :)

denna gång var det extra jobbigt att lämna henne för jag vill ha henne hos mig hela tiden och att hon aldrig ska åka iväg igen...
men men, det blir fler gånger :)

längtar redan!!

älskar dig A!

ha det alla

På återseende


2009-09-24 (Torsdag)

Imorgon är det 1 år + 1 månad som jag och min älskade flicka varit tillsammans...ojoj, över ett år, tänk vad tiden går fort ändå :) och det ska vi fira med att hon hälsar på och vi ska få ligga och mysa i sängen.....*drömmer*
nu kanske nån tänker "vadå, det är väl inget märkvärdigt med att ligga och mysa i sängen?" jo, när det är ett distans förhållande så blir dom där självklara sakerna för "normalt" förhållande väldigt mycket extra speciella :)

sen måste vi hinna med och se ett avsnitt av Dr. House oxå haha jag har lovat att jag ska inte se nåt mer nytt avsnitt innan min baby har "tittat ikapp" mig så kan vi se nya avsnitt tillsammans :)
älskar den tv-serien :)

jag har städat lite idag, och tvättat, blev så dumt i måndags, jag ställer alltid in mobilen på larm när man har tvätt tid så man inte missar det, men av någon märklig annledning så ringde inte min mobil denna gång så jag missade tvätt tiden så jag fick ta första bästa ledig då, vilket blev idag :)
så nu är jag rätt trött, ska fixa nåt att äta till Idol ikväll och njuta av sen efter Idol tror jag nog att jag ska sova :)

har juh en viktig dag imorgon att se fram emot :) :) :)

och den kommer att bli sååååå härlig :)

ha det bäst alla som orkar läsa :)

På återseende

Baby, jag älskar dig så mycket! *kram*


kommentarer

jo, jag kom på en sak, lämna gärna kommentarer på inlägg om ni tex gillade filmen eller liknande :)

På återseende


hehe

det blev några nya film tips på raken nu, men det var några jag tipsat om förr som jag ville ta upp igen, för dom låg på min gamla blogg :)
ha det så trevligt i soffan när du/ni kollar :)

På återseende


Thick as Thieves

denna gillade jag, för det är tjuvar som ska sno nåt riktigt värdefullt sen med lite intriger på det :) det hela gör det till en spänningsfyld film med oväntade svängar :)



have a nice movie time

På återseende


7 Pounds

ja, denna är en av mina favorit filmer oxå, kommentarer överflödiga, bara se denna och njut



enjoy

På återseende


Role Models

haha denna film är en skön humor film :) just see it ;)



ett gott skratt förlänger livet :)

På återseende


Quarantine

ojoj, den här filmen så annorlunda, man får inte följa i filmen som man brukar med en kamera som filmar på håll liksom, utan nu får man följa ett nyhets team när dom ska göra ett repotage om en brandstation och hur deras arbete kan se ut och vyn man har hela tiden är via nyhets teamets kamera, och det gör att filmen och allt som händer känns så mycket verkligare på nåt sätt, en av mina absoluta favorit filmer för det är sån skön spänning med den där frågan "vad händer härnäst...?" hela tiden så man kan inte slita sig :)



dont be afraid, its just a movie :)

På återseende


Passengers

Denna film tog det ett tag att fatta vad den handlade om, men inte på nåt negativt sätt :) utan den pågick som vilken "normal" film som helst tills den får en hel omvändning och man typ "ahaa..."



have fun :)

På återseende


My Sassy Girl

denna romantiska och drama film gillade jag riktigt mycket :) den är inte riktigt som alla andra "luuuv-movies" (haha) se den och förstå vad jag menar :)
tror inte ni kommer att ångra er direkt :)



se och njut

På återseende


Låt Den Rätte Komma In

Denna film enligt mitt tycke förstörs om man ens berättar vad den handlar om, så se den och njut :)



Enjoy

På återseende


Body of Lies

Jag tänkte nu bara slänga upp lite snabba inlägg med bilder på filmer jag tipsat om på min gamla blogg och som inte syns här, och det är några stycken så jag skippar det med att skriva så mycket om dom, utan se det så här, jag lägger inte upp ett film tips om det inte är en bra film :)



Enjoy :)

På återseende


Lakeview Terrace

Nu kommer det ett tips till :) och i denna film får man se Samuel L. Jackson som polis och som ett stort svin till granne hehe, inte mycket av själva handlingen handlar om han som polis i tjänst, utan mer om när han är polis mot sina barn, grannar och andra människor utanför sin tjänst.
en dag flyttar det in ett par i huset bredvid och kvinnan är svart och mannan är vit och det gillar inte polismannen :) situationen mellan paret och polismannen blir värre och värre samtidigt som enorma skogsbränder härjar i Los Angeles och närmar sig deras villa område med raska steg.




en bra film, och det är lite ovant att se Samuel L. Jackson som ett svin då man är van att se han i filmer med en stark karaktär och i en roll som "the-good-guy" mja, kanske inte alltid den godaste av dom då men iaf haha

skön spänning iaf framför tvn eller bildskärmen :)

På återseende


Internet kan ge lite pengar :)

För ett litet tag sedan blev jag medlem på gratisbio.se som är en hemsida där man
väldigt lätt kan tjäna ihop poäng som man sedan kan växla in mot presentkort,
biobiljetter eller tidningsprenumerationer! Det bästa med sidan är att allting är
100% gratis. Om man vill kan man sedan välja att utnyttja superbra erbjudanden
för att sedan få riktigt många poäng. Det bästa med gratisbio.se är att man bestämmer
själv på vilket sätt man vill plocka ihop sina poäng, alla är vi olika!

Inte nog med att du kan tjäna massvis med att vara medlem, så kan du även stifta
nya bekantskaper genom att bli vän med folk (vilket du också får poäng för) och skriva
i andras gästböcker.

Vem vill inte veckovis få hem presentkort på h&m, eurosko och kicks?
eller att det helt gratis trillar ner en cosmopolitan tidning varje månad?
Är det någonstans man ska hänga så är det definitivt på denna coola
hemsidan! ♥

och om du vill joina kan du använda denna länk: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=194885


Chaos Theory

den här filmen efter man sett typ halva ställer man sig frågan, "hur fan kan det bli en sån jäkla soppa?" en familj som består av man, fru och en 7:årig dotter. mannen har ett maniskt beteende om att följa allt han ska ta sig för att göra från nån lista, tex "nr1 vakna 05:48. nr2 äta frukost kl 06:24. nr3 åka iväg till jobbet 06:43" och just den här morgonen ska han hinna med en färja för att inte komma försent till ett föredrag i sitt jobb om att ha ett välstrukturerat liv. :)
efter föredraget så börjar han prata med en kvinna i hotellets bar och hon lyckas lura honom att ta med henne till sitt hotell rum och båda två har fått i sig en mängd alkohål och då ringer hans fru, han drabbas av panik och avslutar samtalet snabbt, hon försöker förföra honom och han får dåligt samvete över att han blev lurad av den hör kvinnan så han bestämmer sig för att åka hem till sin fru igen, observera att dom gjorde inget :) frun ringer igen och kvinnan svarar och hon säger att han åkt :)

påvägen hem möter han en bil som kör lite märkligt och som kör av vägen när dom möts, han springer för att kolla så föraren var ok, då visar det sig att det sig att det är en gravid kvinna som skyndade sig till sjukhuset för att föda, han hjälper henne till sjukhuset och där får han lov att fylla i alla uppgifter han kan om den här för honom okända kvinnan, och han uppger sina kontakt uppgifter och kan aldrig ana vad det kan leda till, sjukhuset ringer hem till hans fru och hon tror det hela är ett skämt, för sjukhuset tror mannen är pappan till den nyfödda ungen. och när han kommer hem möts han av en arg fru som sparkar ut honom och han fattar ingenting, och som om allt detta var nog? nej, och jag ska inte berätta mer nu, så ni får se filmen själva haha



blev lite mycket text, men men, se den så fattar ni haha

ha en härlig film stund

På återseende


12 Rounds

blivit lite slapp på mitt tipsande haha jag håller på med lite online spel oxå så därför kommer gärna bloggen lite på sidan om :)
men nu tänkte jag tipsa om 2st bra filmer, första är 12 Rounds och jag gillade denna riktigt mycket, den handlar om en helt vanlig polis som är envis som synden och en dag när en affärsuppgörelse FBI övervakar går snett så dras han in i en bil jakt med enligt FBI en riktigt fruktad och galen man, i den här bil jakten råkar den galna mannens flickvän dö i en tragisk olycka och mannen grips. ett år senare rymmer galningen och ska nu hämnas sin förlorade kärlek. dessa skådespelare har man sett mycket lite av i andra filmer/serier men jag tycker dom gör ett bra jobb även om man får lite b-film känsla över det hela, men även b-filmer kan vara bra och denna har skön spänning.



hoppas tipset ska vara till nöje :)

på återseende


hur?

Hur kan man känna sig hemsk när man blivit sårad?


Tisdag = härlig dag!

omg vilken härlig dag det var idag!!
inte nog med att det var en av dom härligare sommardagarna jag upplevt på ett tag nu, utan jag fick spendera några magiska timmar med min underbara flicka.
och vi pratade om viktiga saker och det kändes som vi tog ett till steg närmare varann, trodde aldrig det var möjligt innan, men men, man kan inte alltid ha rätt haha för jag trodde vi var så pass närma vi kan redan :)

nu ska jag sova och innan jag sover ska jag hälla i mig sååå mycket vatten, för det känns som om jag är helt utorkad :s svettats mycket idag och drukigt lite vatten...

men ha det gött alla som läser :)

På återseende


State of Play

En av dom bättre filmerna man sett på ett tag nu, Russel Crowe spelar en journalist och tillsammans med Rachel McAdams (som man kan se i bl a filmen Dagboken) ska dom ta reda på och undersöka några oväntade mord. det hela kretsar runt en krongress man som spelas av Ben Affleck och juh djupare ner i hela historien dom kommer i sitt grävande juh mer verkar det som dom börjat nysta i en företags konspiration i ett företag beståeende av mängder av mindre företag runt om i USA och resten av världen.
Företaget gillar inte att några journalister börjar gräva i deras affärer och börjar åtgärda "problemet" :)



en spännande action film som gör att man blir klistrad vid tvn/bildskärmen, ett mycket bra val av film vid tex en filmkväll tillsammans med några kompisar eller med den du håller kär :)

ha en trevlig film stund

På återseende


RSS 2.0