gillar inte denna texten

denna låt är ok, men jag hatar texten om man lyssnar på den


Glad

Hej alla läsare :) tänkte bara skriva ett snabbt inlägg och berätta att jag är så glad, jag är så jäkla kär i min flickvän och hon mår bra idag och det gör mig glad :)

Fick lite nya jobb skivor från min syster innan så nu har jag lite nya saker att lyssna på :) kanon som fan :) undrar om Jimmy oxå ska skicka nåt, han nämde nåt om det när vi pratade iaf :) återstår att se då :)

Nu ska jag spela lite, en elak huvudvärk börjar smyga sig på mig nu känner jag :s hoppas den försvinner snabbt :)

Ta hand om er

På återseende


Avatar

alla sa att denna film var bra innan man såg den, men jag visste ärligt talat inte HUR bra det var :) utan den var riktigt bra :) vissa saker känner jag igen i mig själv och mitt liv, men det tror jag inte alla gör.
hur som helst, jag vet inte om jag vill berätta så mycket om handlingen utan det är nog bäst folk ser den ist :)
en riktigt bra film :)



se gärna den tillsammans med någon ni älskar :)
ha en trevlig stund

på återseende


stunder

ibland kommer det stunder som gör att man mår så otroligt bra, vad utlöser dessa stunder då? jo oftast är det av den värme som bara en enda person kan ge, men oftast hänger det på ett leende från henne. det leendet får mig att känna att jag gör henne glad, och i vissa stunder är det allt vad man vill.

man gör och säger dumma saker ibland, men bara man kan lösa det och gå vidare så behöver det inte få en att falla helt, utan ist bli starkare och ta sig vidare till nya ställen, och så länge det sker tillsammans och att man finns där och stöttar allt man kan så brukar allt oxå lösa sig ganska automatiskt.

stark kärlek är så härligt, och det är en av mina viktigaste saker jag stävar efter i livet just nu, sen pengar och rikedom och föremål och annat kommer allteftersom. för att orka ta steget till dom sakerna behöver man bränsle, jag tror människor har olika typer av bränsle, men mitt är den kärlek som bara en kvinna kan ge mig, och det är du A! älskar dig av hela mitt hjärta + lite till.
puss


vinter

ja nu är det verkligen vinter, det är kallt hemma här och jag är fan inte frysen av mig :) och jag drar mig från att gå utanför dörren, det är mer än en halv meter snö i en del av sverige som har som rekord med typ 2dm snö. så det är mängder här. idag har jag inte varit ut på hela dagen, fick en släng av lite depression tankar eller nåt så jag var rätt nere ett tag, men jag har en flicka som gör mig gladare bara genom att le mot mig så det hjälper en hel del, när hon är glad blir jag oxå glad :)

nu väntar jag på att hon ska bli klar med det hon gör sen kanske vi ska se på en film, eller sova, det visar väl sig :)

så ha det bäst alla

På återseende


otrohet

hur fan kan nån vara otrogen när nån varit med om det själv? och dessutom så finns känslorna kvar....

snö

när man tittade ut innan så såg man hur det snöade hur mycket som helst, och det var redan massa snö, verkar bli rekord i snö mängd i år eller nåt :) aldrig sett så mycket snö i småland nångång tidigare :)
lite tråkigt, för jag hade vant mig vid att det är lite snö och att promenera på dom ställen som det inte plogas nåt på....så nu får man väl ta andra turer.

tjejen kommer hem från sin resa inatt oxå, är lite saker jag vill prata med henne om som inte gått att snacka om för hon har varit borta.

ha det bäst alla

På återseende


RSS 2.0