Varför?

Varför känns det som att alla är sura på mig hela tiden? Jag måste tydligen vara så hemsk att folk vill jag ska må så dåligt som bara möjligt går. Trodde att personer som annars säger "jag älskar dig" inte ville att jag skulle bli ledsen frivilligt! Jag tänker ofta på att jag snart inte orkar nånting och funderar på vilket sätt som avslutar allt bäst och mildast! Jag har märkt en sak i allt, jag är verkligen inte en person som nån annan bestämmer över, spelar ingen roll vad det handlar om, ingen bestämmer över mig alls och jag blir bara irriterad om nån försöker och samtidigt tycker jag det är förbannat lågt och fult av nån att ens tro det är ok! Det är en sak om personen gett sitt godkännande att bli bestämd över, men att ta för givet att nån annan alltid ska lyda är befängt! Ha det bra alla På återseende

Resa

Hej alla :-) Nu är jag i dalarna och ska hälsa på släkt och vänner, men sen ska jag oxå sälja min hund till några som min syster känner :-S ingen rolig sak att göra! :-( jag har märkt att folk som inte haft eller har hund vet vilka band det blir mellan en hund och husse/matte, och jag själv förr innan jag skaffade hund ansåg "hund, det är väl bara en hemsk sak som brukar skälla" märkligt hur det kan vara ändå. Jaja, nu vaknade jag till på morgonen och sover hos min pappa och ska nog sova lite till efter jag skrivit detta, sen blir det nog till att åka till dom som ska köpa min hund och se hur det funkar med att han stannar där hos dom :-) Ha det gött alla som läser På återseende

Länge sen nu

Men det är för att jag inte kunde betala min bredbands räkning och mitt internet försvann :( var utan i ett litet tag och det gör jag gärna inte om :)

men iaf, nu är det tillbaka och imorgon ska jag fixa så dom räkningarna dras på auto-giro så även om man kanske skulle glömma så gör juh inte banken det då :) inte för att jag har glömt nån räkning nångång tidigare.

vet inte varför, men jag känner mig trött på kvällarna nu, även på dagarna, men jag vet att jag gör mer saker oxå, men långt ifrån mycket som skulle kunnat vara orsaken till att man är trött, men det är klart, jag kanske är så ovan att göra saker så kanske är därför iaf :)

haha kollade på grannfejden innan idag, för jag missade det när det gick på tv (första avsnittet denna säsong) och vilka jobbiga grannar alla var haha, och jag har ett par underbara grannar som har bekanta i samma by som bråket pågick, och nu efter grannfejden varit där så är det tydligen ännu värre där nu mellan grannarna, tacka fan att det inte går att hålla sams när man ska bli skogstokig för små saker, och som leder till värre, och värre saker hela tiden. i det här fallet passar ordspråket "sköt dig själv och skit i andra!" väldigt bra in :)

sen vaccinerade jag mig för typ 2veckor sen! :) strax efteråt ser man på nyheterna att schweiz inte ska låta folk vaccineras alls pga att det är för obeprövat och har för mycket risker........
eh, skoj! men hittils har jag inte märkt av nåt iaf....tack och lov! :s

jaja, nu ska jag nog sova lite och imorgon ska jag baka massa gott då en vaktmästare här man bor har gått i pension och ska ha nåt litet typ kalas i hans ära då :)
så då blev jag tillfrågad att baka nåt gott, kul att man är eftertraktad typ haha

jaja godnatt alla som orkade läsa så här långt :)

På återseende


RSS 2.0